Vår organisation är hållbar, precis som våra tak.

A. Madsens Takservice AB startades redan 1980 av Aimo Madsen. Sedan dess har företaget fortsatt att utvecklas och förändras. Idag ägs och drivs företaget av Willy Madsen och Ulf Windahl, med tjugo anställda. Vi har arbetsledning med gedigen erfarenhet från takbranschen och strävar hela tiden mot förbättringar och utveckling. De flesta av våra montörer har lång erfarenhet och yrkesbevis, men vi har även intern utbildning av lärlingar. Vi utbildar alla medarbetare löpande med det som krävs på marknaden.

läs mer i vår företagsbroschyr
by_car_734x428
personal_734x428

Vår personal år vår största tillgång

Bra material i all ära. Men utan kompetenta montörer blir slutresultatet inte bra. Vi satsar på våra medarbetare och ser till att de är utbildade på våra produkter. På så sätt är de up-to-date med den senaste tekniken. Vi ser hela tiden till att hålla våra medarbetare uppdaterade och utbildade med det som krävs för att utföra våra arbeten, exempelvis i heta arbeten, säkra lyft och liftkort m.m. Vi lägger även stor vikt på att vår personal skall trivas och må bra, kombinationen av rätt utbildad personal och medarbetare som trivs gör att vi kan leverera en bra produkt till våra beställare. Så när du anlitar oss på A. MadsensTakservice AB och träffar vår kunniga personal vet du att det är yrkesspecialister du har att göra med.

En erfaren takentreprentör med resurser

När det gäller tätskikt och värmeisolering för låglutande och branta tak har A. Madsens Takservice AB få begränsningar. Med utgångspunkt från Helsingborg åtar vi oss projekt i hela Sverige, med huvudmarknad i Skåne. Vi erbiuder ett brett tjänsteutbud och levererar med kvalitet. Var erfarenhet och kunskap i kombination med ett starkt nätverk av samarbetspartners innebär att vi utför kompletta takentreprenader både vid nyproduktion och vid omläggningar av befintliga tak. Vi har resurser att inte bara lägga tätskiktet med tillhörande isolering. Vi utför även andra delar i en entreprenad vid behov genom noga utvalda underentreprenörer inom trä- och plåt m.m.

Rätt teknisk lösning för varje enskilt objekt

Vi hanterar alla entreprenader med samma respekt och kvalitet. lnget projekt är för stort eller för litet. Vi är flexibla och har rätt resurser för alla sorters entreprenader. Målsättningen är att varje kund skall känna sig 100% nöjd med A. Madsens Takservice AB, på det sättet skapar vi långsiktiga affärsrelationer och blir det naturliga valet av takentreprenör.

burner_540x531
spons_1

 

Vi stödjer det lokala idrotts och föreningslivet

Vi på A. Madsens Takservice AB vill vara med och påverka samhället och ge unga människor en bra start i livet. Därför stödjer vi det lokala idrotts- och föreningslivet. Vi sponsrar bland annat FC Helsingborg, Husie IFHelsingborg Östra IF och Nattvandrarna i Rydebäck